Werkwijze

Wanneer je bij Dyngo een bedrijfswebsite bestelt, krijg je kwaliteit. Om dat te garanderen hebben we een vaste werkwijze, en zetten we de volgende stappen:

Stap 1: een goed gesprek

Stap 1: een goed gesprek

Voordat we een goede website kunnen maken, moeten we precies weten wat je wil. Daarom trekken we tijd uit voor een uitgebreid gesprek, persoonlijk of via Skype. We zullen allerlei vragen stellen, zoals: Wat is het doel van de site? Wat moet er onder de aandacht gebracht worden, en wie is de doelgroep waarop de website zich zal richten? Welke taal of talen komen terug op de site? Zijn er al ideeën over hoe de website er uit moet gaan zien? Is er een huisstijl?

Stap 2: wireframe

Stap 2: wireframe

Allereerst maken we een zogenaamd wireframe, een ontwerp waarin je kan zien hoe de structuur van de website wordt. In het wireframe kan je al zien wat voor informatie op elke pagina is te vinden, en hoe de pagina’s naar elkaar doorverwijzen. Je kan er in zien waar grafische elementen als logo’s, foto’s en illustraties ongeveer zullen komen, maar nog niet hoe de website er visueel precies uit gaat zien. Dat komt pas in de volgende stap, het grafisch ontwerp. Daar beginnen we aan wanneer je als klant akkoord hebt gegeven voor het wireframe.

Stap 3: Grafisch ontwerp

Stap 3: Grafisch ontwerp

Vóór we aan het werk gaan met het bouwen van de website, willen we weten hoe het er precies uit moet gaan zien. We maken daarom een grafisch ontwerp, waarin we alles uitwerken: kleuren, lettertype, logo, illustraties, foto's. Liefst hebben we in deze fase al de (bijna) definitieve tekst. Wanneer dat de wens is zorgen wij daarvoor. Wij schrijven dan een frisse, pakkende tekst, gericht op de doelgroep. Pas na akkoord van onze opdrachtgever gaan we de website bouwen.

Stap 4: Bouwen van de website

Stap 4: Bouwen van de website

We bouwen de website op een eigen server, tenzij de opdrachtgever dat anders wil. We maken gebruik van moderne technieken (CSS 3, HTML 5, framework Uikit, Javascript / jQuery, PHP 7.x). De website wordt geschikt gemaakt voor beeldschermen in alle groottes (responsive). Hij wordt naar wens opgeleverd in Wordpress of Joomla, zgn. Content Management Systemen, waarmee je zelf gemakkelijk zaken kan aanpassen in de website.

Stap 5: Testen

Stap 5: Testen

Samen met onze klant zullen we de website vóór definitieve oplevering uitgebreid testen op functionaliteiten en op gebruikersvriendelijkheid voor de doelgroep. Zo wordt het bezoeken van de site zo prettig en duidelijk mogelijk, wat uiteindelijk ook goed is voor de vindbaarheid via zoekmachines.

Stap 6: Opleveren

Stap 6: Opleveren

Na goedkeuring van ons werk door de klant plaatsen we de website op het gekozen domein. Om het voor de klant gemakkelijk te maken om content op de website aan te passen, leveren we een instructievideo speciaal gemaakt voor die klant.

Stap 7: Nazorg en onderhoud

Stap 7: Nazorg en onderhoud

Afhankelijk van de afspraken met onze klant, zorgen we ervoor dat de programmatuur van de website steeds geüpdatet blijft, en dat er regelmatig een back-up plaatsvindt.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van websites door Dyngo.

Enkele websites door Dyngo

Inducon

Inducon

Inducon.eu
Eenvoud in Kwaliteit

Eenvoud in Kwaliteit

www.eenvoudinkwaliteit.nl
IDbike

IDbike

Idbike.com
Wdot

Wdot

Wdot.nl
Mieke Engering

Mieke Engering

beeldend kunstenaar
De Hollandse Zon

De Hollandse Zon

In aanbouw
Dyngo - Websites en Internetmarketing
Akelei 61
5803 CE Venray
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dyngo is een activiteit van Engering & Engering, KvK 53409566